Deze unieke kookworkshop Koken met Kerels van Mediation Culinair is, uiteraard, speciaal bedoeld voor mannengroepen; maar ook iedere gemengde groep is vanzelfsprekend van harte welkom.

Op onder andere een Ball Grill worden (h)eerlijke stoere en stevige gerechten bereid; deze worden vervolgens gepresenteerd als een proeverij.

Maak zelf verse worst, hamburgers en grill maïskolven. Maak zelf een smaakvolle BBQ saus. Leer groente en vlees grillen in Caveman-style (direct op de kolen grillen). Doe ervaring op met het verwerken van mooie broden tot heerlijke roast specials, met verschillende toppings.

Op verzoek kan deze workshop worden aangevuld met een lekkere proeverij van verschillende soorten ginger ale. Ook kun je de chefkok carte blanche geven en je laten verrassen op een proeverij die je nooit verwacht.

Gelukkig loopt Mediator Herman tijdens deze workshop ook voortdurend rond. Zo kan hij naast zijn mediationvaardigheden ook, gezien de hoeveelheid vuur en messen, desgewenst zijn EHBO capaciteiten ten toon spreiden.

Terug naar het overzicht