Zonder Bart Gouma zou Mediation Culinair er nooit zijn geweest. Uit onze vriendschap is dit concept ontstaan, en op deze site blijft dan ook altijd een eerbetoon aan Bart staan. Helaas is hij begin februari 2021 plotseling na een heel kort ziekbed overleden. Mediation Culinair gaat door, als eerbetoon aan deze prachtkerel.

Bart Gouma was 25 jaar chefkok in verschillende goede zaken in en rond Zwolle. Zijn opleiding heeft hij onder andere gehad bij De Librije en restaurant Poppe in Zwolle.

Al meer dan 10 jaar geleden had Bart zijn onderneming “Bart Gouma Culinair” opgericht, die nu natuurlijk is opgeheven. Wel kun je nog op zijn Facebook-pagina allerlei informatie over hem vinden. Binnen Bart Gouma Culinair verzorgde hij private dining, kookworkshops, catering en outdoor cooking events. Dit deed hij op elke gewenste lokatie. Ook was hij Pitmaster (bbq specialist), Demo Chef en keukenadviseur.

Bart Gouma was in het bezit van alle koksdiploma’s en certificaten, zoals primair en voortgezet restaurant kok, keuken management en sociale hygiëne.

Met zijn ervaring, passie en vakmanschap profiteerde je optimaal van zijn culinaire know how.