We heten je van harte welkom!

Gastvrij onthaal

Neem je deel aan een van de arrangementen van Mediation Culinair, dan word je gastvrij onthaald en uitgedaagd door Mediator Herman en de regionale, bevriende ‘Chefkok van dienst’, levensgenieters die positief in het leven staan. Vriendschap en wederzijds respect geeft de warme en prikkelende sfeer die je als groep goed kunt gebruiken om een fantastische en leerzame ervaring met elkaar op te doen.

De beroepservaring van mediator en culinair specialist ervoor dat je als groep de professionele en relationele begeleiding zult ontvangen die jullie verdienen. Herman Schaeffer is registermediator en herstelprofessional, en werkt alleen samen met de best koks en culinair specialisten van de regio. Een hartstochtelijke passie voor goed eten en goede relaties komen prachtig samen in deze samenwerking als mediator en kok.

Herman Schaeffer

Herman is een ervaren communicatiecoach en conflictbemiddelaar en is officieel erkend registermediator. Binnen zijn ondernemingen Schaeffer Mediation, Dé ScheidingsMediator en Uw ArbeidsMediator heeft hij talloze families, collega’s, teams en echtparen begeleid in het vinden van herstel in en verdieping van relaties. Als communicatie muurvast lijkt te zitten en niemand meer weet wat hij of zij kan doen om de patstellingen te doorbreken, helpt Herman je om je eigen creativiteit aan te boren en nieuwe perspectieven te ontdekken die weer hoop op herstel geven. Herman is een positieve en betrouwbare helper die met humor en geduld ieder het respect geeft dat hij of zij verdient.

Meer over Herman

 

We heten je van harte welkom!