We heten je van harte welkom!

Gastvrij onthaal

Neem je deel aan een van de arrangementen van Mediation Culinair, dan wordt je gastvrij onthaald en uitgedaagd door Herman en Bart, twee levensgenieters die positief in het leven staan. Hun vriendschap en wederzijds respect geeft de warme en prikkelende sfeer die je als groep goed kunt gebruiken om een fantastische en leerzame ervaring met elkaar op te doen.

De beroepservaring van Herman en Bart zorgen ervoor dat je als groep de professionele culinaire en relationele begeleiding zult ontvangen die jullie verdienen. Bart Gouma is chefkok en culinair specialist. Herman Schaeffer is registermediator en herstelprofessional. Hun passie voor goed eten en goede relaties komen prachtig samen in deze samenwerking als mediator en kok.

Bart Gouma

Bart heeft jarenlange ervaring met kookworkshops en is Green Egg specialist. Met zijn succesvolle en geliefde onderneming “Bart Gouma Culinair” heeft hij ontelbare families, teams en andere groepen uitgedaagd om de meest heerlijke gerechten zelf te maken (en ervan te genieten uiteraard). Bart gebruikt daarbij alleen natuurlijke, biologische producten uit de streek en van het seizoen. En dat verschil proef je! Het zorgt voor een onvergetelijke culinaire ervaring waar nog lang over wordt nagepraat.

Meer over Bart

Herman Schaeffer

Herman is een ervaren communicatiecoach en conflictbemiddelaar en is officieel erkend registermediator. Binnen zijn onderneming “Schaeffer Mediation” heeft hij talloze families, collega’s, teams en echtparen begeleid in het vinden van herstel in en verdieping van relaties. Als communicatie muurvast lijkt te zitten en niemand meer weet wat hij of zij kan doen om de patstellingen te doorbreken, helpt Herman je om je eigen creativiteit aan te boren en nieuwe perspectieven te ontdekken die weer hoop op herstel geven. Herman is een positieve en betrouwbare helper die met humor en geduld ieder het respect geeft dat hij of zij verdient.

Meer over Herman

 

We heten je van harte welkom!