Proef het verschil!

Als je aan een van de arrangementen van Mediation Culinair hebt deelgenomen, proef je het verschil tussen ervoor en erna, komt alles boven tafel en heb je het leren waarderen dat er over smaak niet te twisten valt – en het proeft sowieso naar meer!

Als je aan een kookworkshop meedoet, krijg je samen een positieve boost. Je teamspirit groeit erdoor en je krijgt er als familie een mooie herinnering bij. Als je aan een mediationtraject deelneemt, doe je een diepe ervaring van herstel op. Conflicten worden kansen en je leert waarderen wat je eerst irriteerde.

Herman en zijn koks combineren met het vernieuwende concept Mediation Culinair de kracht van beide. Mediation is vaak zwaar en pittig; mediation culinair biedt tegelijk veel ontspanning en een lichtere sfeer van genieten. Samen koken en lekker eten is leuk, maar is niet direct gericht op het zoeken van de lastige dingen die er spelen; mediation culinair maakt van de positieve energie van samen eten gebruik, zodat je tegelijk veel leert en minder last hebt van conflicten.